Megalakult az A1 hírügynökség

A nagy Google találati szám ellenére  a névválasztás ősi időkre vezethető vissza. A teljes név Április 1 (rém)hírterjesztő ügynökség. Ez minden realitás mellőzésére feljogosítja a vállalkozást.  Logó és hitvallás a  Szabványos rajzlap,  Van tőlünk egy nagyobb is az A0. A nulla nem egy mennyiség, csupán viszonyítási alap.

A humor, a képtelenség és a szabványosság védelme az ügynökség fő feladata.

Nincs  az a rémhír, amely nem lehetne igaz:)

Rémhíradó Ünnepi különszám

Szétszakadt a felni,
a betonból vésték
ki a maradványokat!
A nemmindennapi esemény
hosszú időre lehetetlenné tette
 a rendes napi tevékenységet.
nagy nehézséget okozott a
megfelelő új felni beszerzése.
Tovább a következő oldalon >>>>>

Elfogták a jeges
 tenger
gyújtogatóját!
A rendszeresessé vált
gyújtogatások új célpontja
lett már a világűr is. A trendőrség
 biztos ami, biztos ismeretlen tettes
ellen indított eljárást .......
Folytatás az 5. oldalon >>>>>>>>
 Az Európai Unió a cukorhiány felszámolására elrendelte helyette a só használatát.  Egyben megkezdték a tengervíz palackozását Berlusconi ételízesítő néven. A döntés alapjául egy magyar népmese szolgált.  Az AES bezárja erőműveit, mert nem tud megfelelni annak kritériumnak, hogy a szinusz hullám pozitív felén a magyar korona, a negatív felén a vörös csillag jelenjen meg
 A bevásárlóközpont ellenzők szövetsége új tüntetési formát választott. A kéregető hajléktalanok egyesületétől kapott százforintos érmékkel bevásárlókosár szétgurigató akciókat rendez véletlenszerű helyszíneken. Az időpontokról a Facebükk új magyar közösségi portálon szerezhetünk tudomást. Az akciók megörökítésére egy nevét titokban tartó légifotós vállalkozás egy kamion légifotó berendezést rendelt, hogy mindenütt jelen tudjon lenni  A kosár gurigatási akció hírére a Kuugli átvezényeltette Magyar ország fölé a facér műholdakat, kuugli utca járművei pedig egy AN225 repülőgépen az éj leple alatt már meg is érkeztek Budapestre. A rugalmasabb mozgást a Mi 46 helikopter is segíti, amelynek ez lesz az első bemutatkozása.
A négyes metróban a közlekedést négyesfogatokkal fogják megoldani. A járműellátásra az Új Sóder Nemzeti terv keretében már le is tették a gyár alapkövét. A lóellátásra felkérték a Nemzetközi Vadlóbefogó szövetséget. A járművezetők kiképzésére a magyar négyesfogathajtók szövetsége tett vállalást. A megnyitás alkalmából rendezett első úton, április 31-én Fülöp főherceg lesz a fogathajtó. Az ünnepséget akkor is megtartjuk, ha piros hó esik :)

 Az energia takarékosság jegyében új fitnesz kerékpárokat hoz forgalomba a Zöldpedál Titkos Társaság, amelyek áramtermelésre is képesek. A főbb tipusok: 

 ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

sas

Címkék: humor, hír, rémhír