Startlap új arculat

Mivel én is startlapozom, így részese vagyok a változásoknak. Egy hosszabb átalakítási proced ura ért a végére és került az eredménye a hívek elébe.

Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. (Madách)

A tündéri hármas immár élesben elindult a maga útján, a sorjákat, forgácsokat, meg majd szedegetjük útközben. A szép kép nyilván még árnyalódik a visszajelzések alapján, de azért vagyunk, hogy haladjunk. Vesztettünk dolgokat, melynek veszni kelletek, de nyerni új erőt csak változásokkal lehet.

S a nép, az istenadta nép, oly boldog-e rajt?

Azt még a legöregebb indián sem tudja, de egy túra indulhat a Bükk hegységbe, ismerkedés gyanánt a változások felfedezésére. A régi arc lágyabb vonásokat vett fel, és jelentősen átalakult. A tartalomjegyzék oszloparányossá vált, így több figyelmet igényel az átnézése. Valamint született egy negyedik oszlop, itt az oldal információ is saját látható dobozt kapott. A linkajánlás oldal is átalakult és a szerkesztő bemutatkozása is előkelő helyre került. Két alapvetően új megoldás is kialakult: a látáskorlátozott változat és a dobozok önálló oldalként való megnyitása. Ötletes a visszanavigáló sáv, hogy ne feledjük honnan jöttünk :))


Észak-Magyarország / Észak-Magyarország földrajza / bukk.lap.hu / Régészet