Magyar vándor

A névadó eredetileg egy lógyakorlat volt, de azóta egy filmnek is nevet adott. A film maga az Indul a bakterház filmes változata. Sajnos nem lett sorozat belőle pedig pedig szívesen megnézném 33. részben amikor elérnek a mai Ópusztaszerre.  Mint teljesen félázsiai mondhatom: humorból sosem elég!

Igaz Mikes Kelemen levelezett először virtuálisan, de ma ő is blogot írna, mint Jókai. Egyszerűbb Prágába levelet írni, mint visszafoglalni.

Nagyapámat idézve nem könnyű röhögni azon, amikor a hülyeséget határozottságként akarják eladni bölcs vezéreink.  Az csak határozott hülyeség marad! - mondja kedvenc könyvtáramban Béla az őslakos. Akit eredetileg Kocsma Bélának hívtunk, mert állandóan ott leledzett. De haladva a népnevelési irányzattal és a iránymutató viccel nevét Könyvtár Bélára magyarosítottuk. kíváncsian várjuk K. Béla leveleit, írni ő is tud rólunk és neki előnyösebb, ha nem mondja szemünkbe.

Elvégre tapintatos, mint az egyszeri sorozóorvos. Aki aranyérvizsgálat közben megszólal: Alkalmatlan! Erre megfordul a gyerek: Doktor úr, ezt megmondhatta volna szemembe is.