Skype praktikák - dolgozz velem!

A Skype használata sokak számára egyet jelent a SkypeOut és egyéb fizetős, főleg telefonvonal pótlós szolgáltatások használatával. Szerencsére egyre bővül azoknak a száma, akik az ingyenes alapszolgáltatások felhasználásával teszik eredményesebbé tevékenységüket, amelyet a Skype-telefonkönyv iránti érdeklődés is jól bizonyít.


Egy pozitív példa: Angol nyelvoktatás SkypeChat segítségével.  Az NM Studió három Skype lehetőséget vett fel az oldalára: hívás, partnerlistára felvétel és üzenet küldés. A weboldal ilyen mértékű kiegészítése nem egy nagy beruházás. Mivel a Skype része a fájlküldés, így már kész is egy online nyelviskola!

Már arra is van példa, hogy egy honlapszerkesztő vállalkozás szerepelteti az ajánlott elemek között a Skype állapotjelzőt és Skype segítségével távoktatást is vállal.

Hasznos lehet  kihasználni az  Skype adatlap célirányos kitöltésében rejlő lehetőségeket. Az itt feltölthető képet is része lehet a reklámnak. bemutatkozásnak. Az adatlap felső része azonos a híváslistán is megjelenő rövid reklámmal. Ezt a program kezelő felületének felső részén lehet beírni. Elfogad és megjelenít weboldalakra mutató linkeket is.

Ezekkel a megoldásokkal működtethető egy vállalat, klub, utazási iroda és sok más szervezet is. Igaz, figyelembe kell venni azt is, hogy ezzel a kapcsolattartási formával csak a rendszeresen internetezők számára leszünk elérhetőek! Szerencsére az internethasználók száma egyre nő és egyre jelentősebb részük érdeklődik a Sype használat iránt is.

Ha más téma érdekel, segit a tematikus Skype bloglánc  ÷÷ partnerlista kezelése ÷÷ egyenleg fizetése ÷÷ mi a Skype neved ÷÷ emotikonok, képek ÷÷ Skype 4.0 béta ÷÷  Skype a weboldaladon ÷÷ Skype a weben ÷÷ hang lenni, vagy nem lenni ÷÷ letöltés, telepítés ÷÷ Skype-club ÷÷ Telefal és telefonkönyv ÷÷ Az én Skype történetem ÷÷  Miért éppen Telefal ÷÷ Skype telefonkönyv ÷÷ reklámlehetőség a Skype adatlapon ÷÷   Skype 4 telepítés  ÷÷