Skype praktikák - egyenleg fizetés

A banki fizetés komoly dolog bármilyen csekély összegről is van szó. A Skype-club fórum szinte másról sem szól, mint a kapkodók nyavalygásairól. A pénz nem vész el a banki átutalás során. Az ő rendszerük alapvetően egyet tud, két hétre zárolja az az összeget, amit a Skypére szántál. Ha az adataid a bank és a Skype rendszerében 100% megegyeznek akkor az átutalás ezen idő alatt létrejön, ha nem akkor zárolás leteltével a pénz visszakerül a számládra. A tájékozódás segítésére mellékelek egy levelet, amelyben a Skype megadja az adatokat a banki átutaláshoz.

A zöldel bekeretezett szám a befizetésed egyedi azonosítója, csak egy esetre szól! Minden befizetésnél újat fogsz kapni. Így minden banki átutalásnál az éppen aktuális értesítő levélben szereplő payment reference numbert  kell beiratnod. Ha lehagyod vess magadra, erről a speciális állapotról, amit az azonosító szám lehagyása okoz, egyenlőre nincs hivatalos korrekciós lehetőség. Marad a panaszkönyv, de mivel nem egyedi jelenség, az idő majdcsak kihoz valamit.

Segit a tematikus Skype bloglánc ÷÷ mi a Skype neved ÷÷ emotikonok, képek ÷÷ Skype 4.0 béta ÷÷  Skype a weboldaladon ÷÷ Skype a weben ÷÷ hang lenni, vagy nem lenni ÷÷ letöltés, telepítés ÷÷ Skype-club ÷÷ Telefal és telefonkönyv ÷÷ Az én Skype történetem ÷÷  Miért éppen Telefal ÷÷ Skype telefonkönyv ÷÷ reklámlehetőség a Skype adatlapon ÷÷ >>>