Skype praktikák - Partnerlista kezelése

4. xxx verzióval bővülő Skype és az eddig eltel évek aktualizálják  a partnerlista kezelés tanulmányozását. A legaktuálisabb feladat a partnerlista mentése, ez jelenleg a Skype/Eszközök/Speciális/Partnerek mentése fájlba menűponban végezhető el.

Ekkor keletkezik egy pl: szcsalad.vcf, vagyis hívóneved.vcf amit igyekezz ismert helyre elmenteni. Akinek sok partnere van, rendszeresen újramentheti. Skype verzió, vagy hívónév váltás esetén innen újratöltheted a névsort: Eszközök/Speciális/Partnerek importálása fájlból . Ha új Skype hívóneved lesz legfeljebb minden pacienstől újra engedélyt kell kérned. Maga a .vcf fájl nem túl okos, nincs lapozója, ha magában  külön megnyitod, nem tudod bezárni, stb, tkp. ez a webes citrom. Maga a partnerlista feltöltése gyorsan megy, külön üzeneteket nem ír ki közben, egyszerre csak megjelenik, mint a mellékelt képek is mutatják.

Segit a tematikus Skype bloglánc ++ fontos fogalmak ++ egyenleg fizetés ÷÷ mi a Skype neved ÷÷ emotikonok, képek ÷÷ Skype 4.0 béta ÷÷  Skype a weboldaladon ÷÷ Skype a weben ÷÷ hang lenni, vagy nem lenni ÷÷ letöltés, telepítés ÷÷ Skype-club ÷÷ Telefal és telefonkönyv ÷÷ Az én Skype történetem ÷÷  Miért éppen Telefal ÷÷ Skype telefonkönyv ÷÷ reklámlehetőség a Skype adatlapon ÷÷ >>>