Szerkesztői találkozó és az idei hó

Ismét találkoztunk, immár 15. alkalommal. A hivatalos rész előadásai és a kötetlen program eszmecseréi a lap.hu mozgalom tagjai számára hasznos segítséget nyújtanak a további munkához.
A régi ismerősökkel való beszélgetés és az új ismerkedések a szerkesztői kapcsolattartás fontos részei. Nyilván 1600 szerkesztő sohasem lesz egy véleményen és nem fog egymás nyakába borulni, de a jelen lévő ~ 160 szerkesztő segítségével a főbb irányelvek mentén haladás kellő minőségben tartható.
Az információs felületek bővülése reményeink szerint segíti a látogatók eligazítását. A megszokott betűrendes  lapkatalógus mellett tematikus gyűjtemény is rendelkezésünkre áll. Reményeink szerint ez is könnyíti a látogatók eigazodását. A rendszeresen visszatérő nyereményjétékok is segítik a népszerűségünk további növekedését.
A linkajánlók is egyre több feladatot adnak. A többségük a megfelelő oldalra irányítja a felvételre szánt oldalakat, ezzel nagyban segíti a szerkesztői munkát.  Sajnos van egy sanda kisebbség aki átlép a tematikus linkgyűjtemény fogalom felett és dönti a linkajánlásokat minden létező oldalra a méltatlankodó levelek garmadával megspékelve.
A lényeges dolog az, hogy a szerkesztői kedvünk töretlen, csapatunk és a lap.hu oldalak száma egyre nő. A jégbár és a jégterasz is kedves emlékké válik a találkozók programjainak sorában.
Ami elmaradt egyenlőre: az idei hó. A Bükk-hegységbe tervezett havas tájak fotótúra sima erdei sétává szelídült.  Ezt az árva mágneses lovat sikerült megörökíteni mint érdekességet, a már nagyon várt téli képek helyett.
Üdv
 

Címkék: lap.hu, lap, startlap