Királyság lesz Magyarország

jy1.jpgKedvenc rémhírterjesztő hírügynökségünk álruhában járva netet a stadionoktól olcsóbb hobbijú államfővezérlőt keresett.  Az új király a népakarat jóvoltából rádióamatőr lesz. A méltatásából egy-két pont: jó rádióamatőrként bölcsen tárgyalt a szomszédaival, fellendítette az idegenforgalmat, és sohasem akart foci vébét, sem olimpiát rendezni. 

A klubok hálózata jelentős bővítésre fog kerülni. A nemzeti tantervbe bekerül a morze oktatás és a középiskolai felvételnél az ebből szerzett vizsga előnyt jelent majd. A kitelepülések önkéntes része lesz az újra induló vándortáborok hírkapcsolatának biztosítása.

2015 április elsejével indul a "Minden faluba rádióamatőr állomást!" akcióprogram. A kellő mennyiségű oktató és klubvezető biztosítására Népfőiskola kerül megalapításra, ahol a kegyvesztett fociszakértők közmunkás besorolással, ha legalább ötven hívójeles rádióamatőr ajánlja őket, újraindulási esélyt kaphatnak. Ha ezt nem tudják elérni, marad a fűnyíró, a lapát és a rend, tisztaság, pedantéria biztosítása.