Skype 4 - praktikák több felhasználó egy gépen

A megoldásra a Skype-club fórumában lévő 2 vagy több skype account 1 gépen 16. sz bejegyzése ad használható választ.   Jobb ötletem nem lévén, be is másolom ide: 


en.en.en | 91.147.220.208)                            008. szept. 26. 00:34 |  Válasz | #16 

Találtam egy jó megoldást arra, ha 1 gépen több skypet is futtatni szeretne valaki.
1.: töröld az asztalról és a tálcáról a skype (parancs)ikonokat
2.: A C:\Program Files\Skype\Phone mappában jobb klikkelj a Skype.exe fájlra, majd Küldés => Asztal (parancsikon létrehozása)
3.: Az így létrejött Parancsikon - Skype fájl tulajdonságait kell picit módosítanunk. Jobb klikk a Parancsikonra, majd tulajdonságok, és a Parancsikon fülön, a Cél: -t "C:\Program Files\Skype\Phone" -ról "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary -ra változtatod, kivételesen idézőjelekkel együtt.
A mentéshez klikk az Alkalmaz, majd az OK gombokra.
Ha mindent jól csináltál, annyi Skypenak kell elinduljon, ahányszor ráklikkelsz az új parancsikonra...
Ha a tálcán is szeretnél ilyen parancsikont, csak húzd le az asztalról, és ott is lesz egy...


 Az egész macera feltételezi, hogy pontosan ismered a szükséges skype neveket és a hozzájuk tartozó jelszavakat. Az egészen annyit változtatam, hogy a létrehozott 3 ikont elneveztem a Skype neveimről. Mivel a Skype nem jegyzi meg a jelszavakat, minden gépindításkor az utoljára aktív lesz belépés nélkül elérhető. Ügyelj arra is , hogy egy névvel csak egyszer enged belépni. Utána jön a hibaüzenet, hogy ezt a programot valaki más már használja :)

Az intézőben, bármikor megnézheted tulajdonképpen hány darab skype nevet aktiváltál. És ezzel el is értünk a következő témához:

Skype állományok a gépeden, ha valaki ért hozzá, megírhaná ezt a fejezetet!