Szép Magyarország - Barangolás Magyarország legszebb tájain

Itt a nyári nagy meleg, de nincs is uborkaszezon, ami az ország bemutatását illeti. A neten böngészve a Civertan Bt. hagyományainak megfelelő, kellemes olvasnivalót sikerült találnom. Az már régen bebizonyították, hogy a várak és a légifotózás jól ötvözött kapcsolatnak bizonyult, de a számora új tevékenységüket ajánlani tudom mindenkinek: 

Öt éve töretlen szellemben köztünk él és tájékoztat a Szép Magyarország. Töretlen alapelvei mentén,  melyeket az alábbi három szóval tudunk a legpontosabban kifejezni: megőrizni, megmutatni, megteremteni, igen sokat tesz kis hazánk megismeréséért. A nyomdai kiadás mellett webes felületen is elérhető, idézet az oldal beköszöntőjéből:

Ennyi év után úgy éreztük, hogy megérett egy frissítésre a lap internetes oldala. Remélem tetszeni fog Önöknek az új forma, mi pedig igyekszünk a régi lapszámokat folyamatosan feltölteni, hogy ebben a formában is elérhető legyen azoknak, akik szeretnének ötletet gyűjteni belföldi utazásukhoz.

Kedvcsinálónak nézzünk meg egy-két cikket:

A cikkek jórészt elérhetőek az interneten is, de a nyomtatott írást nem pótolja semmi. Az előfizetés mentesít minket a terjesztőknél való keresgéléstől. A kiadónál, korlátozott mennyiségben, régebbi számokat is beszerezhetünk.