Stent a lelke mindennek

Sokszor valami személyes történet során jutunk el egy-egy mások számára már ismert, de számunkra is fontos dologhoz, lehetőséghez. Így volt ez a stenttel is, amiről van startlap.hu oldal is, de  a személyes találkozás kellet, ahhoz, hogy felismerjük nagyszerűségét.

A verébre ágyúval ismert magyar mondás, ha ezt a teve a tű fokán mondással keresztezzük, akkor eljutunk a: verébre a tű fokán át mondáshoz

Semmi nem fejezheti ki jobban a logikus megoldást a családunkat is sújtó érszükület elhárítására. A győri szívcentrum szerencsére rendelkezik az erre szükséges rendszerrel: egy akkurátus orvoscsoportból, egy technikai rendszerből és a  létrehozásban bízó fáradhatatlan  Dr. Dézsi Csaba András belgyógyász, kardiológus osztályvezető főorvosból. A szakértékelés, leírás helyett foglalkozzunk azzal, mit érez a hangya: egy alapvetően rövid procedúra után egyszerűen újjászületik. Ez egy olyan érzés, amit nem lehet megköszönni, de biztosan tovább növeli a támogatók népes táborát. Hiszen a lehetőség megteremtése, fenntartása nem nélkülözheti  a támogatókat, akiknek a köre reméljük a jövőben is bővülni fog.

A közhasznú Szívkatéterezés-Győr Alapítvány adószáma:18982545-1-08

Címkék: lap.hu, lap, startlap