Faház saját kezűleg 1.

A fillagória kiállta az idők próbáját, vígan dacol széllel-viharral, a konténert meg kinőttük. A fokozatosság elvén itt a következő lépés ideje, faház építés a kertben. A bizonytalanoknak ismét csak azt ajánlom, ne kövessenek   vegyenek előkészített faházat, sőt vannak komoly faipari vállalkozások, amelyek akár egyedi elképzelések alapján is precizíós gépekkel legyártják az elemeket és össze is állítják. A magad uramnak nagy előnye, hogy a tekintélyes munkadíj is anyagvásárlásra fordítható! A kivitelezés ugyan lassabban megy, de a megvalósítás örömteli tevékenysége a tiéd lesz.

  A tervezés folyamata előtt érdemes sorra venni a technológiákat, mi csavarozni fogunk, nehogy úgy járjunk mint Amerikában és a viccben:

- Uram B tipusú faházat szeretnék venni, láttam a katalógusukban.

- Semmi akadálya.

- És le kell csavarozni?

- Látta itt a bejárat mellet?

- Nem

- Akkor mégis le kell!

Vormann lemezek biztosítják ezt a technológiát, és adják is a ház formáját. Első lépésben a kapcsolódó Startlap oldalak listáját állítsuk össze. A másodikban a helyi cégek, szükséges anyagok weboldalait gyűjtsük össze.

Lap.hu oldalak az építészet témakörében itt találhatóak, talán a tetőfedés maradt ki belőle, sok segítséget ad a faépítészet lap is, érdemes meglátgatni! Ár összehasonlítást is csinálhatunk egy táblázatban, de a fuvardíj/minőség útmutatót ne felejtsük ki belőle!

Az élet fintora, hogy sok cég weblapja megszűnt, vagy nincs is nekik így maradnak a helyi hirdetési újságok és a kerékpár :) Folytatás >>>>>