A Föld neve Mars

Nevezzük át a Földet Marsra, mivel csak mi tudjuk melyik-melyik. Ezzel pokoli nagy összegeket takarítanánk meg. Ebből az anyagi alapból  lehetne finanszírozni a 2,5 milliárd lakossági létszám újbóli elérését.

Csupán egy névváltoztatási hivatalt kellene létrehozni, pár dolgozóval. A Nasa (Nagyon Sajnálom) ettől kezdve, mivel célját elérte, az  orosz űrkutatási céggel együtt simán múzeummá alakulna. A felszabaduló szakember gárdát fel lehetne használni a 2 és félmillárd lakos a Marson program kidolgozására. 

Az akció kockázata minimális, a szegény Plútó sem ragált meteorrajjal a döntésre.

A Nemzetközi Csillagászati Unió (IAU) prágai konferenciáján 2500 vezető csillagász történelmi szavazáson úgy döntött, hogy az 1930-ban fölfedezett Plútó nem bolygó többé, írta a CNN. Egy héttel ezelőtt még arra lehetett számítani [1], hogy a Plútó státuszát megerősítik, és hogy nem csökkenni, hanem éppenséggel bővülni fog a Naprendszerben lévő bolygók száma.

Az irodalmat és történelmet nem kellene átírni, mert abban minden a földi életről szólt. És ha jövőben beleolvas valaki, tényleg elhiszi, hogy a Marson vagyunk.

Egyszerűen beiktatnánk az utazás évét, ez alatt átneveznénk a hivatalokat: Földhivatal - Marshivatal,  stb.  Majd 0001- évvel indítanánk a marsi időszámítást.

Kedvenc Startlapom is megváltozna, geodézia.lap.hu helyett marsdézia.laphu lenne.  Az immár marsmérő cégek a mars szóból alkotnák új neveiket.