Hegyek, ha találkoznak MÜM. 101 1965/69 = 4/81

MüM 101 Szemere Bertalan Szakmunkásképző Intézet és Szakközépiskolában 1964 és 65 évi kezdéssel volt 3 szakközepes villanyszerelő kísérleti osztály. Mi 1965-ben kezdtünk és 1969-ben végeztünk, érettségi találkozónk egyszer volt, a 23. éves. Azt hiszem épp ideje, hogy ismét összejöjjünk. Az idén aktuális a 40 éves érettségi találkozónk megrendezése. Keresem volt osztálytársainkat. A találkozó időpontja 2009. június 06. szombaton délután 4 órakor!

Találkozónk a megvalósulás útjára lépett, helyszíne: Vén Diófa Vendéglő 3534 Miskolc, Nagy Lajos kir u. 40/a, a diósgyőri villamos végállomás közelében.


Mi igen jól éreztük magunkat, mivel mi voltunk a záró osztály és tudtuk, hogy más iskolába nem buktatnak minket. Volt, amikor a 3 osztály nem ment be egy nap tanításra, mivel az összes középiskolában szünet volt. A habzó terror elmaradt, mivel a szombatra vezényelt tanárainkat virággal és  ajándékokkal köszöntöttük, így megnyertük jóindulatukat. Alapvetően a  Dériné utcába jártunk, ebből eredően sikerült megrendezni a bolond ballagást, ami akkor tiltott volt. Seregély tanár úr, az osztályban telelt virágait vittük haza maskarába öltözve, körbe járva a belváros iskoláit.

Akinek ismerős a történet, vagy magára ismer a mellékelt tablón és névsoron az keressen meg.

Visszaemlékezés a 23 éves találkozónkra >>>>>>>>

A képek itt tekinthetőek meg:  I--------->>>>>>>>>

-:- Szabó Karesz - Skype-club szerkesztő    weboldal   Skype adatlap *  Hívás: szcsalad *  Skype üzenet küldés * E-mail küldése