Száraz Volt

A 18 év mégis csak tizennyolc év, a programok sok vendéget vonzanak. A diákvendégek már rutinosan vették a helyi buszbérletüket, így alig zavarták a menetrendszerű buszközlekedést.

A városi zöldterületeken békésen múlatták az időt a gyermekek, amikor elfáradtak a kis hangyaösvényeiken való vándorláskor. Szóval ment minden rendjében, még az eső is tartózkodott a jelenléttől. Itt mutatkozott meg annak hiánya, hogy az állomási gyalogos aluljáró még mindig nem ért át a Béke útra, pedig már évtizedek óta ígérgetik. De hát a városvezetés töketlen, mint a hidegvízi búvár, ha érdemben meg kell oldani valamit. Erre szép példa volt a Volt környéki autós közlekedés nevű káosz. Gyakorlatilag mindenki ott parkolt, ahol tudott, ja és a KRESZ alapján büntetgették őket. Holott célszerű lett volna a főbejárat 500 méteres körzetében, a 3 átvezető útszakaszon, teljes parkolási és megállási tilalmat elrendelni és ennek folyamatos forgalomirányítással érvényt szerezni.

Szóval akik ezt nem oldották meg, mínusz 10 feketecsillagos egyes :)

A mulasztás balesetvédelmi, katasztrófavédelmi, és életmentési tevékenységek szándékos akadályozásának tekinthető és remélem jövőre máskép oldják meg. A volánbuszos szakszervezetet pedig csókoltatom a plécsárdai fogatlan macával. Arra nem voltatok képesek, hogy a főnökeiteket rászorítsátok arra, hogy egy állandó felügyelő legyen a 12-es busz Kőszegi úti fordulójában és hajtogassa el az oda parkolókat és segítse a buszokat a fordulásban. Arról nem is beszélve, hogy a tisztelt volán főnök urak erre maguktól is rá jöhettek volna :)

Köszönet illet minden vendéget, akik békés magatartásukkal bebizonyították, hogy mégis csak a focit kellene betiltani, ahol pár száz idióta egy délután több kárt és balhét csinál, mint a volt látogató közönsége fog 50 év alatt :)

 

Címkék: sopron