A1 hírügynökség jelenti: Dohánypuccs Magyarországon

Évfordulót ünneplő hírügynökségünk, az Első Magyar Április 1 Hírügynökség a garantált rémhírek megbízható szállítója. Tekintettel a magas szintű minőség megőrzésére, csupán évi egy nap állunk a kedves közönség rendelkezésére.

2012 04. 01. 01. 01. 01- kor fellobogózott tömeg foglalta el a Budai Várat, az új himnuszt énekelve: Tobacco Road. A magyar fordítás még nem készült el, így marad az eredeti nyelv.  A tömeg utána hatalmas füstfelhőt árasztva a Parlament elé vonult, ahol Kubai szivarosdobozban petíciót nyújtottak át, a korlátozások visszavonását kérve. A Parlament postaládájában máris 30 ezer nyilatkozatot találtak, hogy ők mindig is ezt a rendszert akarták és már óvodában is kubai szivar volt a jelük.

Fidel Castro a pápa közvetítésével támogatásáról biztosította az új kormányt. Akit azért rendelt magához, hogy megbeszélje vele ennek a Kuba szempontjából fontos puccsnak a részleteit.

Közben az új kormány bejelentette, hogy mi leszünk Kuba büszkén füstölgő világítótornya Európában. Castrót mélyen meghatotta ez a kiállás és már csomagolják is az amerikai szabadságszobor mintájára épült "szivarozó szabad kubai nő" szobrot. A szállítására az oroszok ingyen bocsájtották rendelkezésünkre  a rakétaválságban elhíresült hajóflotta még üzemképes vezérhajóját. A felállítás helyéről népszavazással döntenek.

A Kubai Filmművészeti Intézet külön hírben vállalta, hogy a Magyar vándor filmet újraforgatják, kubai szálakkal átszőve. Valamint ajánlatot tettek a Tüskevár átforgatására is, ahol Matula bácsi Castro képes szivarokkal parádézik.

A parlament engedve a petíciónak kihirdette: Április 1 ezentúl nemzeti ünnep, a dohányosok napja. Egyben felkérte az új erőt, a Magyar Füstölgők Pártját kormányalapításra.

Messze még az este, remélem a hírfolyam nem szakad meg:: Lapzártakor érkezett: Dzsingisz kán feltámadt! Kiadta a jelszót: Fel, támadunk!

Lesz kumisz! - az új köszönés holnaptól. Lehet gyakorolni!