Startlapozom - mi szerepeljen egy lap.hu oldalon 2.

Tyúk vagy a tojás szólt a dilema a régi időkben. Jelenleg ez úgy hangzik: mi és mennyi szerepeljen egy lap.hu oldalon. A keresők tökéletesedése ellenére a linkgyűjtemények jelenleg az információszerzés legstabilabb elemei. A minden mezőgazdasági dolgozó a maga lovát alapon ezt jelenleg nálunk legsikeresebben a Startlap oldja meg. A hajózni kell mintájára elmondhatjuk, hogy linkgyűjtemény kell, mert ez a net mágneses iránytűje. Ugyan az iránytű nyugdíjazni látszik a hajózásban, mint a GPS/DGPS mutatja, de a műholdak simán tudnak kuglizni egymással, lefagyhatnak, vagy lezárják, mint a gázcsapot. A keresők is lassan a számítógépes programok hibáiba esnek: engem néznek, a szokásamat figyelik, nem az internetet.

Szóval és tettel, mi csak gyüjtjük a linkeket .... gyüjtjük a linkeket, de hogyan: egységes elvek alapján, de igen sokféle képpen. A fő feladat, hogy mindig legyen jelen a tanít, nevel, szórakoztat, de ne felejtkezzünk el annak a bemutatásáról, hogy mit tesz a választott témánkban a világ. Erre egy teljes menetfelszerelés áll rendelkezésünre, amelynek vannak kötelező elemei:

és opciói

Az oldalankénti linkszám ~ 600 fölé emelése lényegesen rontja az áttekinthetőséget. De a közönség információra éhes, így hasznos megoldás lehet az általam átirányító doboznak nevezett eszközzel a nép terelgetése egyik lapról a másikra, mint a mondókában:"Megy a gyűrű vándorútra .... Maga az út így igazából egy térbeli rács alakját veszi fel és így nem kell állandóan a betűrendeshez meg egyéb rendszerezőkhöz visszalépni. Tehát mondhatjuk azt is, hogy feladatunk két fő eleme a választott téma bemutatása a takarónk méretéig, és ami ami azon túlér arra a vándor figyelmének felhívása.