Miért éppen Telefal?

Miért éppen Telefal lett a Skype telefonkönyv szakmai része. A sárga, arany, szakmai, oldalak mezejére tévedni karmolásokkal járhat. A Telefaliújság hosszú dolog lenne. A képernyő mint egy fal mered előttünk, így adódót az ötlet, legyen telefal.
A saját weboldal megadása kezdettől fogva alapelvárás volt. Azt hiszem aki szakirányú tevékenységet folytat, az tartozik partnereinek a tevékenységét bemutató weboldallal.
 Az emailban regisztrálás volt a jelentkezés alapja, de belátom váltani kellet. Egy pár napja elkészült a Skype telefonkönyv regisztrációs lapja, amely jelentősen megnövelte a jelentkezők számát, igaz a felületes kitöltők értesítése is rám hárul. Ha ezen kiválasztod, külön adatlap kitöltése nélkül felkerülsz a telefalra is.
Köszönet a sikeres kitöltőknek, és madárdal nekik!
A megadott információkat szükség szerint korrigálva, napi rendszerességgel kerülnek fel a jelentkezők adatai, amelyről Skype üzenetben kapnak értesítést. A jelentkezők a regisztráció során kért, tematikus dobozokba kerülnek be. A dobozok száma az igényeknek megfelelően folyamatosan bővül.

A bemutatkozás is egyszerűbbé válik, mivel a saját weboldalad látja el ezt a funkciót, ahol egy telefonkönyv bejegyzésnél sokkal bővebben ki tudod fejteni a mások számára fontosnak tartott információkat.

A hívás a telefon ikonra klikkeléssel történik, de van üzenetküldő ikon is. Ezen keresztül  üzenetet tudnak számodra hagyni kapcsolatfelvétel céljából. Ez a megoldás tökéletesen helyettesíti az e-mail küldését, mivel a Skype programodban megjelenik az üzenetek között.