Bio barackmag

 Sajnos a hallgass rám és én gazdagodok világ azt is elnyomja ami esetleg jó. De legalább az alábbihoz hasonló vidám írásokkal egyenértékű irodalmi alkotásokra tehetünk szert:) Lekvárfőzéskor mi téglával törtük a napon száradó barackmagokat. Ha ma lenne április 1, már írhatnám is:

"A nap és kozmikus sugárzás által feltöltött barackmagot a biovöröstégla által keltett rezonancia magasabb energetikai szintre emelve kiváló sejtregeneráló anyagot hozott létre. De ezzel ne kísérletezzen otthon!
Mi a telephelyünkön lévő földcsakra ponton törjük a magokat, így a hatásuk még fokozódik. De ha magában jobban bízik, rendelje meg földcsakra kimérő műszerünket, és a biotéglát. A biotégla látszólag ugyanolyan vörös, minta többi, de különleges erejét az adja, hogy saját agyagbányánkban őslénynyomokból vett agyagból készült. Az energia megmaradás 345/6. törvénye alapján az ebből készült tégla a barackmagra mért ütés során át transzportálja ezen lények életenergiáját. Így ön olyan életerőre tesz szert, hogy nincs több betegség a hátralévő életében. Sőt fiatalodik is, szélsőséges esetben annyira, hogy újból bölcsibe kell járnia. Ez esetben cégünk az étkezési és a liberó költséget átvállalja."

Olyan ritkán van évente április elseje, hogy ideje lenne elrendelni, hogy minden hónap kezdődjön április eggyel:)

Így legalább a havi hírek egy részét áprilisi tréfaként lehetne előadni, íme egy példa. Valamint a szerkesztőség sem unatkozna annyira.