Világ vulkánjai egyesüljetek!

Én, mint egy kis, elnyomott vulkán kezdemény, akinek testvérei az emberi mohóság áldozatává lettek, összefogásra biztatlak benneteket. A kép ne tévesszen meg senkit, eredetileg a Kisherceg meséjében szerepelt, de ha láttok egy ilyen alakú hegyecskét, abban egy hozzám hasonló vulkán lapul.

Alaptevékenységünk a vulkanizmus, amely hasonlóan a villamossághoz, ritkán szól, de akkor nagyot.  A rettegő emberfia már rájött arra, hogy igazságos pöfékelésünkel már számos élőlénycsoport földi tivornyájának vetettünk véget. Az emberiség is felkerült a listára, már többször is figyelmeztettük őket, mint a wikipédiában is olvasható!

Egy szerény tagunk szélirányos tevékenysége folytán földre kényszerítettük az egész európai légierőt. Hasonló rendszereket az emberek dollár milliárdokért igyekeztek létrehozni, de sohasem próbálták ki élesben. Ha még a Naptól is jön egy kis segítség, ami lemossa a műholdakat, akkor lehet kupacba hordani a technikai kacatokat. Akinek van két automata mosógépe, az előnyben lesz, mert nem billeg rajta a teknő :)

Címkék: humor, kisherceg, vulkán